lördag 31 maj 2008

The old me.

Jag ska visa er några bilder på the old me. Och för att vara ärlig, så saknar jag det ibland, som nu.

Oh my, känner ni igen mig?

Ao, this is me.

Kände mig bara tvungen att visa hur jag har sett ut. Supprise!

2 kommentarer:

Anonym sa...

sv. vad kul att du gjorde det! jag har typ bara ett fint armband, och det är flätat med ett hjärta på. jag skulle vilja hitta fler flätade armband för jag är inne på det nu. :) Har ni det trevligt?

Lyx att hon kan sy åt dig! :) fast det är ju kul att sy själv med. Jag har verkligen väckt ett intresse för att sy nu den senaste tiden. Vill bara sy massor!

Det tycker jag absolut att du ska ha, så är du ju helt ensam om den med! Jag vet inte alls vad jag ska ha på skolavslutningen, men jag har en jättevacker vit klänning, så antingen blir det den eller så blir det en bustier (som egentligen är en klänning) och en snygg kjol till det! Jag måste bestämma vad jag ska ha på mig senare i sommar med när vi ska på dop för Jalles syster fick ju en liten pojk för två månader sen :) Du har förresten inget tips på doppresent?

Hmm.. jo jag har nog sett den :) Har jag för mig. Hihi ja jag har sett dem! :) Var det bara du själv som fick dig att ändra din stil eller har Nils påverkat dig något? För du har ju ändrat den sen du träffade honom och sen jag började kolla in lite mer vem du var. ;)

ha en bra kväll du med! Kramkram :)

Anonym sa...

hejsan :) jag hittade den på MQ vist är den underbar ;D