söndag 18 maj 2008

Fan då!

Nu har jag pillat på designen i över 1 tim och det blev skit fult. Men mitt tålamod räcker inte till för att göra ett till försök, jag kan börja böla alltså, GAH! Jag är svin trött och blir bara irriterad om jag försöker mer nu! Haha.

3 kommentarer:

Anonym sa...

sv. jag ska det! :)

Jag tycker att du tar jättevackra bilder och är jätteduktig! Om jag hade en sån kamera som du har så skulle jag ta kort hela tiden :) Den skulle vara min ständiga vapenslagare. När jag tar kort så kan jag ta på vad som helst! :)

haha men du, titta på min bild på sidan då. Hur dåligt gjord är inte den? Din var ju tusen gånger bättre! Det blev fint :)

Jag vet inte heller om jag passar i rosa. Jag tycker inte om att ha färger som sticker ut så mycket. Håller mig mest till svart, brunt, grått och vitt. Sen så kan jag inte gå i så höga skor :( men de är fina att titta på!

Anonym sa...

sv. Jaa absolut! :) Jag skulle vilja kunna ta så fina bilder som du. men det kan jag inte :/ Jag skulle vilja önska mig en sån kamera när jag fyller år i september, för jag vill verkligen börja fotografera mera och utveckla det intresset ännu mer. Men jag kommer inte att få en sån för de är alldeles för dyra. Dessutom så kan jag inte spara ihop till någon själv heller för alla mina pengar försvinner till kläder och resor. Om jag får den kameran så får jag väl inget annat. :/ Jag tror inte att folk vet det om mig, hur mycket jag älskar att ta kort och att vara kreativ.

Åhh kan du? :) vad bra! Jag äger inga skor med höga klackar så jag måste skaffa mig ett par först innan jag kan börja öva. :) men sen så!

Anonym sa...

Men det är ju jättebra att du har en sån kamera för då kan ju jag fråga dig vilken du har och massor sånt där. Jag är inte alls insatt i alla funktioner och vad som behövs på den och sånt. Du kan väl berätta lite? :)